perjantai 16. heinäkuuta 2010

Uutta tekniikkaa?!?!

Joskus kauan sitten päätin, etten sekaannu maamoottoreihin. Nyt on sekin lupaus kumottu kun jokin aika sitten ostin romun Olympian venemoottorin, 2-sylinterisen, 10-14hp sen projektia voi seurata tuolla: http://www.masinistit.com/viewtopic.php?t=31057&sid=4166de58ffef45fc29d69f59bced22e9

Hetki sitten kävin pyynnöstä katsomassa "metsälöytöä" eli maamoottorin romua joka olisi muuten romukuormaan joutunut. Olisin ostanut jo näkemättä ja perillä odotti 9-10hv umpipää Wickström vuodelta 1921. Ostin pois. Projektia siinä on Olympiaa enemmän koska on ollut vailla mitään suojaa ja kaasutin sekä magneetto on viety.. samoin moni muu osa on lahonnut tai ruostunut. Ei heitetä kirvestä kaivoon. Katsotaan mitä tulee..

Höyry-rintamalla on ollut rauhallista. Olen lomaillut. Parin viikon päästä käyn Lahdessa häissä bestmanina ja meno sekä tulomatkalla tarkoitus osallistua Suomen Höyrypursiseuran, Keitele-Päijänne regattaan Luhangalla ja Kuhmoisten Pihlajakoskella (Pekko-elokuvien maisemissa)

Ei nyt kummempia. Olis kiva saada kommentteja!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että joku jaksaa kunnostaa vanhoja moottoreita. Itse pidän niistä todella paljon mutta uupuu niin taitoa kuin aikaa.